tiistai 12. tammikuuta 2016

Unelmien työssäoppimispaikka

UPM-Kymmene Oyj, UPM Raflatac, Tampere

UPM uudistaa bio-ja metsäteollisuutta.Tuotteet valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä.UPM palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti.Yhtiössä työskentelee globaalisti 20000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto on noin 10 miljardia euroa.

UPM Raflatac on maailman johtavia tarralaminaatin valmistajia.UPM Raflatac toimittaa korkealaatuista paperi-ja filmilaminaattia informaatio ja tuote etiketöintiin maailmanlaajuisen tehdas,terminaali ja myyntikonttoriverkoston kautta.

Tampereen Raflatacin yksikkö sijaitsee Tesomalla,jossa työskentelee yhteensä 350 henkilöä.Yksikössä on tuotantolaitos ja UPM Raflatacin muita toimintoja mm.tuotekehitystä ja tietohallintoa.

Olisin kiinnostunut menemään UPM Raflatacille tuotannon prosessitehtäviin.Jos saan työssäoppimispaikan täältä ja hoidan työni hyvin ja moitteetta,niin uskoisin että minulla olisi mahdollisuus päästä Raflatacille myös kesätöihin.Kulkuyhteydet Tesomalle Santalahdesta missä asun on todella hyvät.Bussilla pääsee alle puolessa tunnissa perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti